Trackimo kan användas till mycket!
Vad vill du hålla koll på?

Trackimo GPS App
Trackimo GPS App

Trackimo GPS-Tracker är en av de mest smidiga och funktionella spårsändarna på marknaden idag. Dessutom är den mycket prisvärd!

Trackimo har flera smarta funktioner som automatisk spårning, rörelselarm, SOS-nödlarm, geo-fence m.fl. Allt sköts enkelt via appen i mobilen eller på webben

Trackimo GPS-Tracker levereras med inbyggt SIM-kort som har ett års gratis trafik inklusive roaming. Det innebär att du kan använda Trackimo "worldwide" så länge det finns tillgång till ett GSM-nät. 

 


Trackimo håller koll på det
som är viktigt för dig!

Trackimo video
 
Trackimo Universal
Smart GPS-tracker med brett användningsområde. Håll koll på barn, husdjur eller något att som är viktigt för dig. Funktioner och inställningar sköts enkelt via app och webb. Förutom spårning finns flera smarta funktioner som t.ex. trygghetslarm, rörelselarm och geo-fence. Om något händer skickas push-meddelande till appen samt e-post och SMS till kontaktpersoner man lagt till.

Trackimo GPS-tracker

Pris:
1 399 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Trackimo Car & Vehicle GPS-Tracker
Vårt Car & Vehicle Kit passar utmärkt för att skydda bil, mc, fyrhjuling, husbil, båt eller något annat fordon. Kittet är baserat på Trackimo Universal, kompletterat med strömadapter-kit för inkoppling till ditt fordons batterisystem för kontinuerlig laddning.

Trackimo Car & Vehicle GPS-Tracker Kit

Pris:
1 599 kr
Inkl. 25% Moms
Antal: